Най-скандалната претендентка за сърцето на Ергенът Виктор безспорно е Габриела,

...
Най-скандалната претендентка за сърцето на Ергенът Виктор безспорно е Габриела,
Коментари Харесай

Колоритната Габи от Ергенът се пусна по голо дупе

Най-скандалната претендентка за сърцето на " Ергенът " Виктор несъмнено е Габриела, която в шоуто сподели фриволно държание, изострен език и много постоянно за късото си присъединяване бе основател на кавги.

Обсъжданата от всички Габи още веднъж изненада със свое видео в обществените мрежи, на което се разхожда гола на екзотично място. Тя самоуверено слага акцент върху задните си елементи, които се оказват идеал за всеки втори мъж, написа Шоу Блиц.

Клипчето наподобява е снимано преди няколко месеца по време на почивката ѝ в Доминикана, където получи и предложение за брак от нейния другар Димо. След излизането си от " Ергенът " Габи описа, че любовната ѝ история с предприемача е много бурна, само че в последна сметка двамата ще се запътят към олтара.

Изглежда мъжът ѝ изобщо не е ревностен, откакто всички фотоси и клипове на обичаната му в обществените мрежи са по бански или долни дрехи, а голата ѝ плът радва хилядите мъже, които я следват в Инстаграм.

" Може да имате всичко в този живот, стига да сте уместно облечени за него ", написа тя под въпросния клип, намеквайки, че всичко в живота си получава със свалянето на облекла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР