Най-щастливият миг в живота ви е свързан с куп любопитни

...
Най-щастливият миг в живота ви е свързан с куп любопитни
Коментари Харесай

7 малко известни факта за бременността

Най-щастливият момент в живота ви е обвързван с куп любопитни детайлности. Ето дребна част от тях:

Крачето на бебето

В някои случаи в края на бремеността, когато бебето се движи, рита и се притиска до корема може ясно да видите ръцете, краката или друга част от тялото му.

Пушенето води до… момиченце

Някои изследвания демонстрират, че двойките, които пушат по време на забременяване, имат по-голям късмет да се снабдят с момиче.

Плодът от мъжки пол може да получи ерекция още в утробата

Звучи шокиращо и всяка майка заобикаля да мисли такива неща за сина си, само че е реалност, че някои момченца получават ерекция още, до момента в който са в утробата. Излиза, че някои от нас имат своите мръсни, дребни секрети още преди да се родят.

Бремеността може да продължи една година

Ето че и схващането за обичайните 9 месеца изхабяване на плода има своето изключение. Някои бременостти не престават и по-дълго, а най-дългата в света е била 375 дни.

Първото естествено раждане може да продължи 14 часа

Разбира се, при всяка жена раждането и времетраенето са самостоятелни. Все отново, колкото и дълго да е, най-после резултатът е скъп.

Контракциите могат да продължат и след раждането

Това е по този начин, тъй като тялото ви се възвръща от спазмите и труда, вложени по време на раждането. прекомерно евентуално е да не ги усетите, тъй като ще сте замаяни от упойките, поставени ви в болничното заведение.

„ Бременен “ баща

Не става дума за някаква фрийк версия на кино лентата „ Джуниър “ с Арнолд Шварценегер, а за по този начин наречения синдром „ Кувад “. Мъжете, страдащи от него, дотам са съпричастни към бременната си половинка, че даже развиват нейните признаци: гадене, световъртеж, отчасти напълняване.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР