Уволниха заместник-директора на ловешката полиция, предаде Нова тв. Преди година

...
Уволниха заместник-директора на ловешката полиция, предаде Нова тв. Преди година
Коментари Харесай

Уволниха дисциплинарно зам.-директора на ловешката полиция

Уволниха заместник-директора на ловешката полиция, съобщи Нова тв. Преди година и половина медията заяви, че зам.-директорът на регионалната дирекция на полицията в Ловеч се оказва следствен, обвиняем и с обвиняване за кражба на ток. 56-годишният Георги Иванов, който е бил началник на Криминална полиция е и с настояща престъпна регистрация.

Бил е на управителния пост, а в следствие отхвърлен. Преди 1,5 година печели три каузи и е върнат, само че по това време се снабдява и с обвиняване за кражба на ток. През 2014 година е установено нарушаването за нелегално присъединение на елмрежата - със наследник кабел непосредствено към етапа. През 2019 година е подаден сигнал на тел. 112. Според енергото Иванов е употребил 5 година нелегално електрическа енергия.

По непотвърдена информация е отхвърлен и директният му началник и шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Ловеч Станислав Великов, който отхвърляше да в профил Иванов след следствие на медията.

В дирекцията на Министерство на вътрешните работи имало и проверяващи от ГДБОП, които ревизират сигнали за фрапантни нарушавания и злоупотреби, като не се изключва и работна версия на следствието за ОПГ. От полицията към момента не са коментирали уволнението.

На 30 май в Районен съд - Ловеч е планувано разпоредително съвещание по делото против Иванов за кражба на ток, открита преди 4 години.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР