Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля

...
Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля
Коментари Харесай

Мартин Камбуров: На 90% ще окача бутонките

Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля да постави завършек на своята дълга и славна кариера, в случай че не стигне до съглашение с Берое за удължение на контракта през зимата, научихме от Sportal.

„ Договорът ми изтича през декември. Все още обаче не съм взел извънредно решение, какво ще върша, когато договорът ми изтече. Сега желая да се съсредоточвам върху останалите мачове на тима до месец декември. Сами виждате, че откогато усъвършенствах върха на Петър Жеков, получавам по-малко шансове. Аз не желая да влизам в игра за по няколко минути и не мисля, че ще се стигне до възобновяване на контракта ми с Берое. Така че мога да кажа, че на 90% ще окача бутонките. По всичко наподобява, че ще завърша кариерата си в Берое “, сподели Камбуров.

Ветеранът показа още, че не е имал специфична мотивация, с цел да бележи против Левски, макар че статистиката демонстрира, че точно „ сините “ са обичаният му конкурент. Той отдава това на спортния късмет и акцентира, че е играел със същите планове и против ЦСКА.

Той споделя още, че е изпитвал благосклонности към „ алените “ още от дете, тъй като татко му е последовател на клуба. Но неубедителният му престой на „ Българска войска “ не е върхът в спортната му кариера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР