Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля ...

Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля

Мартин Камбуров: На 90% ще окача бутонките

Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля да постави завършек на своята дълга и славна кариера, в случай че не стигне до съглашение с Берое за удължение на контракта през зимата, научихме от Sportal.

„ Договорът ми изтича през декември. Все още макар че не съм взел извънредно решаване , какво ще върша , когато договорът ми изтече. Сега желая да се съсредоточвам върху останалите мачове на тима до месец декември. Сами виждате, че откогато усъвършенствах върха на Петър Жеков, получавам по-малко шансове. Аз не желая да влизам в игра за по няколко минути и не мисля, че ще се стигне до възобновяване на контракта ми с Берое. Така че мога да кажа, че на 90% ще окача бутонките. По всичко наподобява , че ще завърша кариерата си в Берое “, сподели Камбуров.

Ветеранът показа още, че не е имал специфична мотивация, с цел да бележи против Левски, макар че статистиката посочва , че точно „ сините “ са предпочитаният му диспутант . Той отдава това на спортния късмет и акцентира , че е играел със същите планове и против ЦСКА.Той споделя още, че е изпитвал благосклонности към „ алените “ още от дете, тъй като татко му е последовател на клуба. Но неубедителният му престой на „ Българска войска “ не е върхът в състезателната му кариера.

Източник: fakti.bg