Най-резултатният футболист в историята на българското първенство - , получи

...
Най-резултатният футболист в историята на българското първенство - , получи
Коментари Харесай

Мартин Камбуров получи специална награда и каза кога ще разкрие бъдещето си

Най-резултатният футболист в историята на българското състезание - , получи специфична премия по време на церемонията за " Футболист на годината ". Тя му бе връчена от Весела Лечева, а нападателят на Берое съобщи, че усъвършенстваният връх на Петър Жеков го прави доста благополучен:
" Благодаря за премията, това е специфична премия. След нещо такова, каквото реализирах през тази година, се усещам доста благополучен. Направих едно събиране на 27 декември, пристигнаха да ме уважат. Горд и важен се усещам съм с тези феноменални 256 гола, да подобря подобен връх е нещо необикновено. Няма по какъв начин да не се усещам специфичен, обикновено е това нещо ", съобщи Камбуров и добави:
" Виждам и отношението на хората по улиците и на всички места - по-различно е. С този връх си записваш името със златни букви в историята на българския футбол. Винаги съм казвал, че Петър Жеков е моят мотиватор и в случай че не беше той, нямаше по какъв начин да стигна до тази цифра. От мен постоянно има огромно почитание ".
" Какво ми сподели Стоичков? Доста работи си казахме, честити ми. Като футболист знае през какъв труд съм минал, с цел да стигна до нещо такова. Каза ми, че съм доста огромен ".
" Нека минат още няколко дни и ще разкрия бъдещето си, в този момент е динамична работата при мен. Да взема персонално решение дали, къде и по какъв начин ще продължа. И дали желая, няма да прибързвам с краен отговор в този момент ", отговори той на въпрос за бъдещето си.
По-рано през днешния ден Берое откри 2022 година с тъждество в надзорен мач - детайлности за него четете
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР