Отборът на ЦСКА-София допусна грешна стъпка в битката с Черно

...
Отборът на ЦСКА-София допусна грешна стъпка в битката с Черно
Коментари Харесай

ЦСКА-София се препъна срещу Крумовград и допусна грешна стъпка в битката за второто място

Отборът на ЦСКА-София позволи неверна стъпка в борбата с Черно море за второто място в класирането на Първа лига, откакто направи тъждество 2:2 с Крумовград като хазаин а в мач от 33-ия кръг на шампионата.

Срещата на Националния стадион " Васил Левски " стартира чудесно за гостите, които поведоха в резултата още в 3-та минута, когато Патрик Луан се измъкна от засадата и отблизо разстояние вкара с глава след положително центриране на Александър Колев. " Червените " натиснаха в търсене на поврат и изравниха в 29-ата минута с гол на Джонатан Линдсет след отлична асистенция на Тобиас Хайнц.

Малко преди почивката домакините получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка в наказателното поле, само че Линдсет стреля в навън от бялата точка. В 49-ата минута ЦСКА-София въпреки всичко излезе напред, откакто Матиас Фаетон се разписа с глава след центриране на Улаус Скаршем.

Играчите на Крумовград обаче не се предадоха и изравниха в 55-ата минута, когато Александър Колев завоюва висока топка и я отклони на пътя на Луан, който беше изтърван от Християн Петров и не сбърка самичък против Густаво Бусато.

До края " армейците " по този начин и не съумяха да пробият отбраната на противника и дуелът приключи при тъждество 2:2. По този метод ЦСКА-София краткотрайно излиза на втората позиция с точка повече от Черно море преди утрешното домакинство на " моряците " на Лудогорец. Крумовград пък заема шеста позиция в класирането с актив от 49 точки. Футболистите на Станислав Генчев не престават да нямат загуба от началото на 2024 година.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР