Най-после аз и съпругът ми имаме свой собствен дом. Толкова

...
Най-после аз и съпругът ми имаме свой собствен дом. Толкова
Коментари Харесай

Вече аз съм господарката в апартамента на свекърва ми

Най-после аз и брачният партньор ми имаме собствен личен дом. Толкова дълго събирахме пари за този апартамент. Направихме му и ремонт. Все още ми е занимателно, когато се сетя за изражението на свекърва ми. Тя отваря вратата – и аз заставам на прага!

Запознах се с първия ми брачен партньор в университета, бяхме в един курс. Всичко се случи толкоз бързо – сантиментални срещи и разходки, обещаващи дълъг и благополучен живот дружно. Но имаше един дребен проблем. Майка му беше изрично срещу мен.

След като завършихме университета, подписахме. Въпреки че работехме, нямахме задоволително пари за обособен апартамент. Така през сълзи на очи се реалокирах при Антон и родителите му.

Направихме дребен ремонт за наша сметка, купихме си тв приемник, който след това свекърва ми използваше.

Често я чувах да се оплаква на съседите от мен. Съпругът ми в началото искаше да ни сдобри, само че по-късно просто се отхвърли.

И по този начин живяхме една година. Аз първа се отхвърлих. Подадох молба за бракоразвод, опаковах си багажа и се реалокирах при една другарка, която си търсеше съквартирантка. А свекърва ми просто се усмихна саркастично. Оттогава минаха съвсем 5 години.

Веднага разпознах улицата, когато брокерът ни сподели фотоси. Знам, че някогашната ми свекърва даже нямаше да ми отвори вратата, по тази причина моят Иван отиде на оглед. Очевидно тя не е очаквала, че след няколко дни ще дойда в жилището й и ще бъда новата стопанка. Пристигнахме с дизайнера, до момента в който товарачите изхвърляха всички мебели.

Елена побесня, когато ме видя и искаше да анулира договорката.

Вижте още: Съпругът й не се появи на изписването

Тогава се появи някогашният ми брачен партньор. Изглеждаше меко казано тъпо. Но какво можеха да създадат? Според документите ние сме новите притежатели. Доколкото разбрах, някогашният ми брачен партньор в този момент не работи на никое място, има насъбрани задължения в разнообразни банки. Затова небрежно продали жилището.

Вярвате ли, че всичко на този свят се връща?

Правилно ли е постъпило момичето, когато е решило да си отмъсти на някогашната свекърва?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР