Най-популярната латвийска социална мрежа стана обект на хакерска атака на

...
Най-популярната латвийска социална мрежа стана обект на хакерска атака на
Коментари Харесай

Хакери удариха латвийска социална мрежа и написаха: ”Границите на Русия са без край”

Най-популярната латвийска обществена мрежа стана обект на хакерска офанзива на фона на провеждащите се в страната парламентарни избори, оповестиха БГНЕС и Агенция Франс Прес.
Хакерите стопираха достъпа до мрежата Draugiem.lv, по известна в прилежащите на Рига страни като Frype.com, и насочиха известие на съветски до потребителите което гласеше: „ Другари латвийци, това ви визира. Границите на Русия нямат край “.

Съобщението подсети за лозунгите от предизборната акция на прокремълската партия „ Съгласие “ - „ Границите на Русия свършват, където тя изиска “ и „ Русия може да избере с кои страни да граничи когато и да е “.

В момента се прави следствие на хакерската атака, заяви представител на Draugiem.lv, която в Латвия си съперничи по известност единствено с „ Facebook “.

Проучвания на публичното мнение демонстрираха, че има огромна възможност проруската партия „ Съгласие “ да завоюва вота и евентуално да се коалира с популистки партии, с цел да сформира идващото латвийско държавно управление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР