Най-новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс ще бие тавана на

...
Най-новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс ще бие тавана на
Коментари Харесай

Левски дава сериозна заплата за новата си звезда

Най-новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс ще бие тавана на заплатите в клуба. В момента най-високо са оценени Найджъл Робърта и Холмар Ейолфсон, които взимат по към 30 хиляди евро на месец. Повече пари бяха обещани на чеха Йозеф Хушбауер, който обаче от през вчерашния ден е футболист на Динамо (Дрезден).

Според холандски източници " сините " са изкушили Спиерингс с съвсем двойна заплата от тази, която е получавал във Ваалвайк, написа " Тема Спорт ". Там той се е разписвал на малко повече от 20 хиляди евро на месец. Според хора от мениджърските среди това даже е високо заплащане за опашкарите в Ередивизи. Журналисти от страната на лалетата настояват, че от Левски са били извънредно настоятелни при договарянията със Спиерингс и са му поставили на масата предложение от 35 хиляди евро.

Само за съпоставяне: Франко Мазурек, който не съумя да се наложи през есента в състава на Петър Хубчев, получава 22 500 евро месечно. А Насиру Мохамед закръгля на 25 хиляди евро и също няма допирателна със стартовата единайсеторка на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР