Най-новото попълнение на Левски Асен Чандъров вече се присъедини към

...
Най-новото попълнение на Левски Асен Чандъров вече се присъедини към
Коментари Харесай

Асен Чандъров: Искам всичко с Левски

Най-новото попълнение на Левски Асен Чандъров към този момент се причисли към подготвителния лагер на " сините " в Дубай и организира няколко занимания с новите си съотборници. Доскорошният халф на Септември (София) показа, че се усеща съвършено в тима и не се е замислил дали да одобри предлагането на столичния гранд.

" Чувствам се съвършено. Мисля, че бързо ме одобриха в тима. Познавам множеството момчета отпреди, тъй че няма проблеми.

Предишният ми престой в Левски не беше сполучлив, само че се надявам този път да имам повече триумфи. Изобщо не се замислих, прехвърлянето стана за два дни, тъй че нямах доста време за мислене. Треньорът е един от най-хубавите, тимът е доста първокласен. Все отново това е Левски.



Познавам се с Нани (б.а Илиян Стефанов), играли сме при юношите, в националните тимове. Познавам се с Ники Михайлов, Попето, Марин, Анди, с доста от момчетата. Условията и времето в Дубай са съвършени. Теренът е супер. В Дубай е по-добре от другите места.

Винаги се целя в най-високото, тъй че бих желал да имам всеки триумф, който е вероятен. Надявам се да зарадваме последователите с хубави мачове, победи и да пълним стадиона всеки мач ", съобщи Чандъров пред клубната телевизия на Левски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР