Най-новият щам на Омикрон често не поразява обонянието, а се

...
Най-новият щам на Омикрон често не поразява обонянието, а се
Коментари Харесай

Доц. Кунчев каза как да познаем новия ковид

Най-новият вариант на Омикрон постоянно не поразява обонянието, а се характеризира със мощно главоболие, кашлица, температура и изнемощялост. Тези признаци разказа пред Българска национална телевизия основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

По неговите думи сегашните вариации на COVID-19 са неприятни и бързо се популяризират, само че въпреки всичко не водят до цялостен напън върху здравната система.
-->
Според Кунчев доста зависи от равнището на имунитета и положението на организма по какъв начин ще реагира на COVID-19 сега, само че не трябва да се подценяват рисковете.

" Няма го този присъщ симптом при класическите разновидности на загуба на подушване, съвсем липсва, за сметка на това - главоболие, доста мощна изнемощялост, температура, въпреки и не постоянно във високи стойности и доста неприятна кашлица, която първоначално стартира като раздразнение в гърлото, по-късно става доста изявена, в обособени моменти човек съвсем не може да си вземе въздух ", изясни доцент Ангел Кунчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР