Най-новият филм на София Копола, Присила“, предлага свежа кинематографична гледна

...
Най-новият филм на София Копола, Присила“, предлага свежа кинематографична гледна
Коментари Харесай

Ще гледаме вечната любовна история на Елвис и Присила Пресли във филма „Присила“

Най-новият филм на София Копола, „ Присила “, предлага свежа кинематографична позиция за връзките сред Елвис и Присила Пресли. За разлика от други биографични филми за Елвис, „ Присила “ се концентрира съответно върху връзката сред двамата, предоставяйки по-интимен и персонален портрет на живота им дружно. Актьорският състав на „ Присила “ включва изгряващата звезда Джейкъб Елорди, прочут с работата си в хитовия сериал " Еуфория ", като Елвис, и Кейли Спаени като Присила. И двамата артисти получиха самопризнание от критиците за осъществяванията си, като Елорди беше окуражителен за способността му да улови същността на личността и харизмата на Елвис. Изобразяването на Присила от Спаени също е възхвалявано за своята достоверност и прочувствена дълбочина. Като цяло „ Присила “ дава обещание да бъде вълнуващ и дразнещ мисли филм, който предлага нова позиция към живота на две от най-емблематичните фигури в известната просвета.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Priscilla (@priscillamovie)

Докато връзката им се развива, Елвис и Присила се сблъскват с голям брой провокации, пред които са изправени като двойка звезди. Филмът разказва компликациите при поддържането на връзка от разстояние, изключително когато единият сътрудник е знаменит. Освен това филмът изследва въздействието на славата и благосъстоянието на Елвис върху връзката им, до момента в който той се бори да балансира любовта си към Присила с условията на кариерата му. Публиката ще има опция да наблюдава моментите във връзката им и жертвите, които трябваше да създадат, с цел да запазят любовта си жива.

„ Присила “ би трябвало да се види от почитателите на Елвис и от всеки, който се интересува от нов взор към една от най-известните двойки в историята.

Трайната прелест и въздействие на Елвис Пресли върху известната просвета е удостоверение за неговия гений и харизма. Неговата музика и жанр не престават да въодушевяват генерации актьори и почитатели. Присила улавя същността на неговото завещание, демонстрирайки неговото магнетично наличие и културно значение. Като изследва персоналната връзка сред Елвис и Присила, филмът предлага взор към индивида зад легендата и непреходната прелест на неговата музика.

„ Присила “ ( Priscilla) можем да чакаме по кината през октомври 2023 г.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР