Най-новият член на НХЛ Лас Вегас Голдън Найтс започнаха сезона

...
Най-новият член на НХЛ Лас Вегас Голдън Найтс започнаха сезона
Коментари Харесай

Вегас Голдън Найтс на път да изхвърли играч след само три мача

Най-новият член на НХЛ Лас Вегас Голдън Найтс започнаха сезона по свръхестествен метод и записаха цели осем победи в първите си девет срещи от началото на сезона. Новосформираният тим обаче към момента е в развой на оформяне, а от управлението към момента взима някои може би спорни решения за състава с който разполага.

Едно от изненадващите такива е информацията, която се появи през тази седмица, че центърът Вадими Шипачьов е получил позволение да си търси нов тим. Руският център подписа контракт за две години на стойност 9 милиона $ през лятото, откакто записа свръхестествен сезон от “другата страна на монетата”, а точно в Континенталната хокейна лига. Идването му оттатък океана бе признато позитивно и от Шипачьов се чакаха впечатляващи неща.
From Chicago — Rocky Thompson not aware of Vadim Shipachyov’s availability until hours prior, per @shepardprice: https://t.co/OdybxbvoQv
— Knights On Ice (@knightsonice) 29 октомври 2017 година

Трудното начало и едвам една асистенция в четири мача в предсезонните мачове, въпреки да бе част от първата нападателна тройка, му донесе изпращане в Чикаго Уулвс, част от Лигата за развиване. Няколко срещи по-късно той бе върнат, само че единствено с цел да се появи в три срещи за по по-малко от 10 минути на леда, а в края на тази седмица и да получи дефинитивно позволение да си търси нов тим, макар огромните упования.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР