Най-новият български сериал, изпълнен със семейни тайни и неочаквани обрати,

...
Най-новият български сериал, изпълнен със семейни тайни и неочаквани обрати,
Коментари Харесай

Орлин Павлов с разкрития за най-новия сериал Лъжите в нас

Най-новият български сериал, изпълнен със фамилни секрети и непредвидени обрати, е " Лъжите в нас ". Креативният продуцент и режисьор Павел Веснаков и актьорите Радина Думанян и Орлин Павлов разкаазаха повече за трагичната фамилна история, която феновете ще гледат през пролетния сезон по Нова тв.

" Историята е много сложна. Става дума за едно семейство, главата на което се занимава с дърводобив. Ролята се извършва от Емил Марков. Той е авторитетен човек и мощна фигура в обществото. През годините е натрупал ужасно доста грехове. Участвал е в доста тъмни покупко-продажби. Става дума за така наречен дървена мафия. Покрай тази тематика изследваме в дълбини фамилията, което е основал, което е разрушил. Всички добрини, които е направил, всички несгоди, които са последвали от неговите дейности. Историята преглежда и значими обществени тематики като домашното принуждение, да вземем за пример. Ще видите по какъв начин сме ги разгледали в епизодите, само че сме подходили доста съществено и желая да подсигурявам на феновете, че въобще не се майтапим на снимачната площадка и даваме всичко от себе си, с цел да създадем един доста трогателен план ", разкрива Павел Веснаков.

" Като персонаж моята героиня Рая е много себелюбив човек. Всеки от нас е лакомец, няма какво да се лъжем, само че при нея битката с егото е доста сериозна и мисля, че последователно, дружно с режисьорите, съумяваме да го изградим. Тя мисли за другите, само че по един много себелюбив метод. Това е огромно предизвикателство за мен, тъй като аз не съм тъкмо такава. Ролята е много по-различна от ролята ми в " Откраднат живот ". По-сложно ми е, тъй като не съм правила такова нещо до момента ", споделя Радина Думанян.

" Моят воин Сава въобще не е добър. За първи път се сблъсквам с толкоз комплицирана актьорска задача. Персонажът ми няма безусловно нищо общо с мен. На моменти той е доста примитивен, недодялан и неприятен. Още първоначално след нашата женитба с Рая, лъжите стартират да стават все по-големи. Той има огромни упоритости да стане началник и притежател на компанията за дърводобив и да я наследи, а тази упоритост стартира да му играе доста неприятна роля. Защото стартира да бърка и да прави доста огромни взаимни отстъпки. А лъжите стават все по-големи – както в персонален проект, по този начин и в професионален ", добавя Орлин Павлов.

" Много значимо е да кажем, че " Лъжите в нас " е авторски план. Историята е по концепция на Христина Апостолова. Развита интензивно с присъединяване на нашия продуцент Евтим Милошев. С годините ставаме все по-смели и амбициозни. Все повече желаеме да отговорим на упованията на феновете за подобен артикул. А с цел да бъде сполучлив той няма по какъв начин да не се оглежда в публичните проблеми, които ни заобикалят. Позволяваме си да изследваме героите от отрицателната страна на техните характери. Зрителите ще видят тъмната страна на актьорския гений на Орлин Павлов. Радина Думанян няма да бъде единствено красивото лице на плана, а ще бъде показана със своите егоистични, себични и негативни черти. Това прави историята непредвидима ", сподели още Веснаков.

Актьорският състав на сериала е доста забавен. Ролите се извършват от Емил Марков, Диана Димитрова, Владо Пенев, Ирен Кривошиева, Йоана Буковска, Мария Сотирова, Васил Бинев, Дарин Ангелов. Историята е доста заплетена и изпълнена с страсти.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР