Най-новата водна атракция на Пловдив - шадраваните на Бунарджика, ще

...
Най-новата водна атракция на Пловдив - шадраваните на Бунарджика, ще
Коментари Харесай

Пиратски кораб акостира на Бунарджика

Най-новата водна атракция на Пловдив - шадраваните на Бунарджика, ще се трансфорат в сцена за типичен музикални творби, предопределени за най-малките. Децата на Пловдив също ще имат своя музикален фестивал OPERA OPEN през септември на сцена-кораб край новия шадраван на Бунарджика (акведукта с мечката), където ще ги чака Госпожа Опера с четири представления от 5 до 8 септември.

Обновеното място в подножието на тепето ще служи за натурален фон на музикалните приказки, които симпатичната дама ще споделя със солистите и хора на Опера Пловдив.

Програмата включва детския мюзикъл „ Пиратите от Пензанс ” на 5 септември от 18 часа, „ Вълшебната флейта за деца ” от Моцарт на 6 септември от 17.30 часа, мюзикъла „ Червената Шапчица ” на 7 септември (събота) от 17.30 часа и интерактивния джаз концерт за деца „ Седемте Биг Бенд Самураи ” в неделя на 8 септември от 17.30 часа.

Билети за детските спектакли от 5 лв. се продават на касата на Операта, а на място преди спектаклите цената ще е 6 лв.. За най-верните фенове на Госпожа Опера се планувани и отстъпки.

„ Opera Open за деца ” е следващата самодейност на Опера Пловдив за образование и приобщаване на децата към изкуството. В „ Академията на Госпожа Опера ” се организират занимания по пеене, актьорско майсторство и танци, а дребните гении сами вземат участие в детските спектакли.

Програмата за деца на Опера Пловдив през септември включва и премиера на мюзикъла " Книга за джунглата ” на 11.09. в Дом на културата от 18 часа, а за най-малките е концертът „ Академия за бебета на Госпожа Опера ”, който е безвъзмезден и ще се състои на 4 септември край Виенския павилион в Цар- Симеоновата градина от 11 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР