Най-новата софтуерна актуализация на Tesla включва функция, която може да

...
Най-новата софтуерна актуализация на Tesla включва функция, която може да
Коментари Харесай

Нова функция на колите Tesla пести нерви и щети за шофьорите 

Най-новата софтуерна актуализация на Tesla включва функционалност, която може да предотврати доста повреди по долната част на автомобила — и може би някои вреди на лидера, оповестява Electrek. Нововъведението ще разреши на транспортните средства на Tesla да сканират пътя за дупки и да контролират окачването, с цел да омекотят резултата от неравните пътища.

Собствениците на Tesla могат да задействат новата функционалност, като изберат „ Comfort “ под настройката Adaptive Suspension Damping. Но новата функционалност може да зависи от това къде се ръководи транспортното средство - което значи, че може да не е налична за всяка дупка и цепнатина на пътя. „ Тази промяна може да се извърши на разнообразни места, според от наличността, защото транспортното средство изтегля груби данни от пътна карта, генерирани от коли на Tesla “, се показва в бележките към изданието.

Трябва да се означи, че актуализацията на софтуера не е използвана за автопилот или цялостно самоуправление. Според Мъск Tesla работи върху система, която да сътвори карти на дупките, само че тази функционалност към момента е в развой на разработка. Все отново автоматизираните настройки на окачването са значими и тази функционалност може да предотврати доста вреди на транспортното средство, които другояче биха били неизбежни за водачите.

Актуализацията също по този начин включва зелена светлина, която с цел да помогне в битката с разсейването на лидера. Тази нова функционалност може да помогне за елиминирането на произшествия или най-малко да не провокира гнева на водачи, чакащи зад вас.

Electrek отбелязва, че функционалността за зелена светлина ще работи единствено с транспортни средства, които са оборудвани с хардуерен компютър 3.0, прочут също като компютър за независимо ръководство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР