Най-ниските температури през ноември ще бъдат между минус 5° и

...
Най-ниските температури през ноември ще бъдат между минус 5° и
Коментари Харесай

От минус 5 до 20° през ноември

Най-ниските температури през ноември ще бъдат сред минус 5° и 0°, а най-високите – сред 15° и 20°. Средните температури се чака да са към и под нормата, а преваляванията – към нормата.

През първите дни от ноември ще доминира слънчево време, температурите ще се покачат, само че ще останат по-ниски от нормалните. Към 3 – 4 ноември през страната ще премине бърз леден атмосферен фронт. Облачността ще се усили и на обособени места ще превали дъжд, температурите едва ще се намалят.

Относително усъвършенстване на времето и покачване на температурите се чака през интервала 5 –7 ноември.

През последните дни от десетдневието облачността още веднъж ще се усили и тук-там ще има превалявания: в равнините от дъжд, в планините – от сняг. Температурите ще се намалят.

И през първите дни от второто десетдневие динамичността на атмосферните процеси ще остане нараснала и времето ще е изменчиво.

Около 12 и 15 ноември има нараснала възможност за прекосяване на атмосферни разстройства. Ще има и превалявания от дъжд, а в средата на месеца с понижението на температурите дъждът по високите полета и в Предбалкана ще минава в сняг.

Вижте и видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР