Най-малко двама души са ранени при мощна експлозия в четвъртък

...
Най-малко двама души са ранени при мощна експлозия в четвъртък
Коментари Харесай

Поредна смъртоносна експлозия в Сирия

Най-малко двама души са ранени при мощна детонация в четвъртък вечерта в град Дераа в югозападна.  Според него е избухнало неподготвено взривно устройство, осведоми ТАСС. Инцидентът е станал в централната част на града.
Агенцията напомня, че на 20-ти юни в покрайнините на Дераа рейс с 40 сирийски бойци беше взривен от мина . В резултат на терористичната офанзива бяха убити осем военнослужещи, а други 23 бяха ранени. Местните управляващи упрекнаха за терористичната офанзива тайфа от бойци, свързани с екстремистката група Джебхат ал Нусра (забранена в Руската федерация).
 Дамаск остана без ток след гърмеж, може би е терористичен акт Дамаск остана без ток след гърмеж, може би е терористичен акт
Експлозията на газопровод в региона на Дамаск докара до тотално спиране на електрозахранването в Сирия, оповестява РИА Новости,, базира...
Антиправителствени въоръжени групи направляваха южните региони на Сирия до лятото на 2018 година Някои от тях се предадоха на държавните сили след провалянето, други бяха изтеглени в северозападната провинция Идлиб, която се управлява от банди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР