Най-малката дъщеря на изпълнителя Лайнъл Ричи и съпругата му Даян

...
Най-малката дъщеря на изпълнителя Лайнъл Ричи и съпругата му Даян
Коментари Харесай

София Ричи е бременна и секси

Най-малката щерка на изпълнителя Лайнъл Ричи и брачната половинка му Даян Александър е на 25, само че за никого не е загадка, че към този момент е сложила основаването на лично семейство като приоритет в живота си. А и персоналната ѝ любовна история в действителност е като от сантиментален филм.
 София Ричи - най-малката дъщетя на Лайнъл Ричи под светлината на прожекторите
Какво се случва с най-малката щерка на Лайнъл Ричи

Специалният мотив на София Ричи

Тя се среща със настоящия си сътрудник Елиът Грейндж още когато и двамата са деца, само че години по-късно другарството им прераства в освен това. Така, през 2021 година те стартират да се срещат, като връзката им очевидно потръгва добре още през цялото време.

През април предходната година пък научихме, че София Ричи и Елиът Грейндж публично са си споделили " да " на приказна гала в Южна Франция.

Малко измежду това дъщерята на Лайнъл Ричи призна, че е била нетърпелива да забременее още към сватбата им, написа E! News. Освен това тя даже разкри, че брачният партньор ѝ въобще не е изглеждал обезпокоен, когато го е " проверявала " по какъв начин ще реагира на проби за бременност, които си е правила понякога.

И ето, че в този момент най-накрая идната огромна стъпка в живота на младото семейство е към този момент факт.

В изявление за Vogue  разкрива, че чака първото си дете. Тя издава също, че бебето е момиченце и се развива " много бързо ", по тази причина и терминът може да не се окаже доста прецизен.

Въпреки че не знаем по кое време ще се появи първото дете на София Ричи и Елиът Грейндж, от фотосите към публикацията излиза наяве, че ще е скоро. За фотосесесията бъдещата майка театралничи с към този момент много наедряло коремче, като на някои кадри компания ѝ прави брачният партньор ѝ.

В изявлението си  споделя, че през последните месеци, в които е бременна, е научила повече неща, в сравнение с през целия си живот.

" Като това на какво е способно женското тяло. Всяка седмица е нещо ново и телата ни минават през толкоз доста. Интересно е да изживеем всичко това. "
 София Ричи, Елиът Грейндж и това ли е новото гадже на модела
Кой е мистериозният мъж до София Ричи

Малката щерка на Лайнъл Ричи се забавлява с ново гадже

Снимки от бременността си София Ричи е качила и в Instagram профила си, където написа: " Сърцата ни са цялостни с толкоз доста обич! Много съм признателна за цялата ви поддръжка! Нямам самообладание за тази последваща глава от живота ни. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР