Най-лесно се става българин като си отвориш фирма и назначиш

...
Най-лесно се става българин като си отвориш фирма и назначиш
Коментари Харесай

Вътрешен човек разкрива подробности около схемата с БГ паспортите

Най-лесно се става българин като си отвориш компания и назначиш 10 чиновници, споделя вътрешният човек. Въз основа на тази своя комерсиална активност му се издава статут за непрекъснато престояване. Вторият метод е като лице, притежаващо компания, непознат жител - от страна отвън Европейски Съюз, си вади сетрификат за съществуване на комерсиално посланичество в България. Третият вид, който е най-предпочитан в последите години, е да си издействат статут за непрекъснато престояване въз основа на документ за български генезис. Това описа пред bTV човек от системата, осведомен от близко с корупционната скица в Агенцията за българите в чужбина.

С претендентите за българи работят над 100 медиатори и точно те оказват помощ в събирането на документи и адресната регистрация.

" Те употребяват фиктивни адреси. Сумите са разнообразни в другите райони в България- сред 50 и 100 евро на човек за адресна регистрация. В пограничните региони с Македония и Сърбия, в областите Благоевград и Кюстендил, там е всеобщо.... ", споделя очевидецът.

 Международен напън ли докара до удара по Виж още Международен напън ли докара до удара по " паспортната мафия " у нас
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР