Най-конвертируемият футболист на Бордо – крилото Малкъм Оливейра призна, че

...
Най-конвертируемият футболист на Бордо – крилото Малкъм Оливейра призна, че
Коментари Харесай

Голямата звезда на Бордо: Исках трансфер през януари

Най-конвертируемият футболист на Бордо – крилото Малкъм Оливейра призна, че е бил отворен към концепцията да напусне тима през завършилия към този момент януарски трансферен прозорец. Бразилецът призна, че диалог с управлението го е убедил да остане при „ жирондинците” до края на акцията.

Бордо отхвърли да продаде звездата си през януари

Множество британски тимове желаеха 20-годишния техничар в редиците си, като се загатваха имената на Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм. На Малкъм не му е липсвала упоритост да се опитва във Висшата лига, само че това явно ще се случи по-нататък във времето.

„ Исках да си потегли, приказвам ви истината”, призна Малкъм пред „ Телефуут”. „ Моята фантазия е да напредвам в кариерата си.”

Бордо смъмри неприятно Кафу за непристоен клип

„ Говорих с президента Стефан Мартен и той ми сподели, че е наясно защо бленувам, само че в това време има потребност от мен. Казах му, че може да разчита на мен до края на сезона. Ще направя каквото мога, с цел да стигне Бордо в топ 6.”

От началото на декември формата на Малкъм спадна фрапантно. Оттогава до момента бразилецът се е разписал единствено един път. „ Знам, че мога да се оправям по-добре. Ще дам всичко от себе си, тъй като аз одобрявам Бордо. Ще се раздам до последно, с цел да покажа, че останах, с цел да помогна”, добави Малкъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР