Най-известният привърженик на ЦСКА в момента Иван Велчев говори по

...
Най-известният привърженик на ЦСКА в момента Иван Велчев говори по
Коментари Харесай

Кюстендилеца: Десподов ще бъде сочен с пръст като предател!

Най-известният последовател на ЦСКА сега Иван Велчев приказва по настоящите тематики при " армейците ". Кюстендилеца даде изявление за фейсбук страницата на " алените " почитатели. Идеята на основателите на видеото е да се покаже, че ентусиастите от бранш " Г " в действителност " не са толкоз страшни ". Те приготвят минипоредица за последователите на ЦСКА, в която ще има епизоди, отдадени и на дамите, и на децата от бранш " Г ".

Велчев разяснява и настоящата тематика с прекосяването на Кирил Десподов в Лудогорец - " Неочаквано деяние от негова страна. Не ми е прелестно по никакъв мотив това, което направи. Имахме го за един от нас. В момента може би той ще е един от най-мразените хора на " Българска войска " и ще бъде апетитен с пръст като изменник. "

" Не е значимо да си водач, а трибуната да върви нагоре. Да вършим хубави хореографии, да пеем добре и да поддържаме тима. За мен това е метод на живот, не го деля на позитиви и негативи. Първият ми мач беше 98-а година. ЦСКА против Молде, победихме ги с 2:0. Един от най-яките ми мемоари от мачове ", сподели Кюстендилеца.

" Пътят до това да стана водач на бранш " Г " е доста дълъг - пътувания, радостни и тъжни моменти, доста страсти. ЦСКА е нещо велико. Много мощни страсти съм изпитвал с ЦСКА, само че може би една от най-силните е Купата на България, която взехме, когато бяхме във " В " група. Това бе вълшебен миг освен за мен, само че и за цяла " алена " България. Уникално прекарване. Най-трудният миг може би е банкрутът на ЦСКА ", продължи Иван Велчев.

" Феновете от бранш " Г " в последните години с доста работа и доста себераздаване успяхме да надминем себе си. За момента в действителност сме най-хубави, вършим най-хубавите хореографии, пеем най-добре от всички. Знам, че звучи нескромно, само че сме без конкуренция в България. Организацията по хореографията - доста безсънни нощи на една група от 20-30 индивида, които са отдадени непрекъснато на идеята ЦСКА и работят за бранш " Г ". За нас е мъчно, само че удовлетворението, откакто се получи хореографията е голямо ", сподели единият от тарторите на " алената " агитка.

" ЦСКА е основан да играе в Европа. След дълга 10-годишна пауза се върнахме там, където ни е мястото. Единственото, което не ми харесва от цялата обстановка и влизането в Лига Европа е, че няма да има гостувания, в които да покажем силата на Сектор " Г ". Домакинствата също ще бъдат пред стеснен брой аудитория и ще би трябвало да се съблюдават противоепидемични ограничения, за които приканвам всички, които ще са на стадиона да ги съблюдават. Защото при първата издънка и при първото неспазване на ограниченията, ще бъдем осъдени и без аудитория при идващите семейства. Ние ще обявим какви са ограниченията в нашата фейсбук страница и в формалния уебсайт на клуба ", добави Велчев.

" Армейската общественост имаше потребност от този пробив. Мисля, че имаме огромни шансове да продължим напред в Лига Европа и след Нова Година, което ще бъде неповторимо прекарване за нас ", сподели още Кюстендилеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР