Най-известната влюбена двойка на България Даниел Петканов Александра Богданска затвърждават

...
Най-известната влюбена двойка на България Даниел Петканов Александра Богданска затвърждават
Коментари Харесай

Грандиозната лъжа във „ВИП Брадър“ за "възкръсналата любов" на Дани Петканов и Алекс Богданска е разкрита окончателно!

Най-известната влюбена двойка на България Даниел Петканов Александра Богданска затвърждават слуховете, че мамят. " Новоизлюпените " младоженци са се събрали още месеци преди да влязат в Къщата на „ ВИП Брадър “, само че са скрили тази „ дребна “ детайлност. Дали са я скрили от продуцентите, или това е бил договорът им, не е ясно. Вече повече от месец Дани и Алекс играят спектакъл пред цяла България, преструвайки се, че се преоткриват отначало.
Всъщност още при започване на лятото, когато Богданска се връща от Италия, двамата с Дани се срещат и любовта им пламва по-силна от преди. Репортерът и моделката обаче вземат решение да пазят в загадка сдобряването си, тъй като се тормозили от реакциите на останали и най-много на родителите си. Няколко фотоси в обществените профили на двамата обаче ги издадоха.

Това лято Алекс се похвали със фотография на яхта на фона на хубав каменист пейзаж. Дани Петканов театралничи на същия декор, още веднъж на яхта… Малко по-късно стартират и договарянията за влизането във „ ВИП Брадър “, като двамата с Алекс се съгласяват да сътворят цирка против " скромната " сума от 200 бона, както преди време писа БЛИЦ.







Цялата скица била по концепция на Лудия кореспондент, като крайната цел е да станат финалисти. Единствено сватбата им в шоуто не влизала в проектите на двойката. Тя идва бонус.

Повечето фенове обаче започнаха да ги подозират в машинация. Дори самият Биг Брадър на няколко пъти укори Богданска във подправено държание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР