Най-инатливи, най-трудни за разбиране и да общуваш с козирог е

...
Най-инатливи, най-трудни за разбиране и да общуваш с козирог е
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за Козирог

Най-инатливи, най-трудни за схващане и да общуваш с козирог е цяло изкуство.

Ако сте по отношение на тези зодия, вижте какво може да попречи на връзката ви.

Козирогът е доста сложен за другарство. Инатът е второто им “Аз”. Те в никакъв случай няма да създадат това, което не желае душата им. Не понасят скуката, тъй че се обкръжават с най-достойните представители измежду мощните. Ако се влюбите в Козирог, ще ви би трябвало море от устойчивост и самообладание. Родените в тази зодия са способни да работят непрекъснато, без да подвият крайник, без да помислят за сън и храна. Те са необикновено дисциплинирани, в положение са да станат още в тъмни зори и да работят до измежду нощ. Козирогът ще се оправи с всякаква, даже и най-сложната задача, само че най-важното е да има задоволително време за това. И едно от най-ценните му качества е, че е необикновено проведен, умее да си възнамерява силите и времето, както и да планува развиването на проблемите. Всичко това, плюс мощното възприятие на отговорност, спазването на йерархията и мощното самолюбие рано или късно довеждат Козирога до управителна служба. Точно тогава той на 100% се развихря, тъй като Козирогът е роден началник.

Сдържа страстите си.

Трябва да познавате извънредно добре човек от зодия Козирог, с цел да разпознавате страстите му. Той мъчно ги демонстрира. Те не са притежание за всеки. Само в случай че Козирогът разреши ще бъдете очевидци на неговите усеща. В противоположен случаи ще имате чувството, че се блъскате в бетонна и студена стена.



Отнасят се към любовта като към счетоводна интервенция.

Козирозите премислят всичко – плюсовете, минусите, облагите и загубите във всевъзможен смисъл отвън финансовия. Така се отнасят и към сътрудниците си в любовта. Третират връзките си като покупко-продажби, в които има разменни монети. Това изсмуква силата и пречи на разгръщането на спонтанността. Вярно е, че за една връзка е доста значимо да има споделено и уравновесено партньорство, само че Козирозите от време на време прекаляват с това разбиране и го одобряват прекомерно насериозно.

Често любовта им е сложна.

Козирозите се ръководят от Сатурн, планетата на самоусъвършенстването. Това прави Козирозите мъчителни перфекционисти. Проявяват перфекционизъм освен към сътрудниците си в любовта, само че и към самите себе си. Имат склонността да се самобичуват, което не им оказва помощ нито да се усещат по-добре, нито да се показват по-добре. Перфекционизмът им пречи да се радват на живота и да виждат хубавите мигове. Вместо това се концентрират единствено върху грешките си.

Техните най-атрактивни черти включват:

Те поставят огромни старания, с цел да наподобяват добре и затова външният им тип е доста значим за тях.

Когато те ви извърнат внимание, то това е 100%. Те слушат деликатно, задават въпроси и дават скъпи препоръки. Знаете, че можете да им се доверите и да се опрете на тях във всеки един миг.

Страхотното им възприятие за комизъм, като една мощна негова страна, както и тяхната даряваща природа и грижовното сърце, което имат.

Козирогът въодушевява другите, да бъдат по-добри персони.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР