Най-голямата звезда в света на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър

...
Най-голямата звезда в света на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър
Коментари Харесай

Дейна Уайт отговори на последните изисквания на Конър Макгрегър


Най-голямата звезда в света на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър желае да бъде първият войник, който да бъде равнопоставен с организацията във връзка с облагите от даденото събитие.

Преди два дни суперзвездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) разкри новите си условия, с цел да се завърне в Октагона за борба.

След извънредно сполучливата борба от финансов проект против Флойд Майуедър-младши през август, даже и изгубил, Конър към този момент знае къде е таванът, когато става въпрос за доходи, които може да генерира от една борба - 75 милиона $.

"В момента преговаряме за контракта. Трябва много да ме съблазнят, тъй като пристигам от борба за милиони долари. Искам равнопоставеност. Искам да бъда същински сътрудник. Трябва да ме примамят. Искам да бъда както промоутър, по този начин и войник, с цел да се завърна ", съобщи Макгрегър.

Веднъж натиснат от медиите за отговор на настояванията на Конър, президентът на UFC Дейна Уайт съобщи: "Докато водим договаряния с Конър, постоянно има някакви луди неща. Винаги сме сключвали положителни покупко-продажби с него. С Конър е елементарно да се прави бизнес и този път отново ще стигнем до края ", съобщи Уайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР