Най-голямата мрежа от зарядни станции за електрически автомобили в региона

...
Най-голямата мрежа от зарядни станции за електрически автомобили в региона
Коментари Харесай

Още 20 зарядни станции, добавени към инфраструктурата в България


Най-голямата мрежа от зарядни станции за електрически коли в района Eldrive и ПроКредит Банк подписаха партньорство в поддръжка на електромболиността у нас. В резултат на подписаното партньорство, и в продължение на своята самодейност за стимулиране на природосъобразното напредване, Банката обезпечава сигурност и досегаемост на притежателите на електрически автомобили с още 20 зарядни станции в мрежата на Eldrive.

В приложението на Eldrive, притежателите и ползвателите на електрически автомобили могат да намерят информация за местоположението на зарядните станции от мрежата, да бъдат упътени до тях, както и да ревизират дали определената от тях станция е свободна или заета в действително време. Чрез смарт платформата на Eldrive потребителите могат да заредят своя електромобил елементарно и комфортно и да заплатят непосредствено през приложението.
-->
Зарядните станции от първия стадий на партньорството сред Eldrive и ПроКредит Банк, са ситуирани на основни местоположения в София (10 зарядни точки), Пловдив (6 зарядни точки), Варна и Бургас (по две зарядни точки във всеки град).

Камелия Минева, Изпълнителен шеф на ПроКредит Банк и Стефан Спасов, Изпълнителен шеф на Eldrive, показаха общата си задача в посока запазване на околната среда.

„ ПроКредит Банк към този момент построи над 70 зарядни станции, като не стопираме да разширяваме мрежата от зарядна инфраструктура за елекромобили. Радваме се, че с сътрудници като Eldrive можем да подсигурим още по-голямо удобството за притежателите на електрически коли. “, показа Камелия Минева.

„ В Eldrive сме уверени, че бъдещето принадлежи точно на електрическата подвижност и какъв брой по-бързо се основат подобаващите условия и инфраструктура тя да бъде всеобща и налична, толкоз по-бързо ще се реализира естествения преход към нея. В лицето на ПроКредит Банк намерихме съидейник и сътрудник, който изцяло споделя нашите полезности. “, разяснява Стефан Спасов.  

Целта на Елдрайв е една – да помогне за поддържането на устойчива околна среда, като направи зареждането на електрически транспортни средства елементарно и трансформира електромобилността в част от всекидневието на хората. И тъкмо тук се пресичат задачите на сътрудниците в тази самодейност. ПроКредит Банк се стреми към понижаване на въглеродния отпечатък, освен своя персонален, само че и този на своите клиенти и всички искащи да влагат в запазване на околната среда. Банката предлага заем с преференциални условия, трансформирал се в желан метод за покупка на електрически автомобил за от ден на ден хора.

е насочена към развиване комерсиална банка. Предоставя чудесно банково обслужване както на дребните и междинните компании, по този начин и на физическите лица.

е най-големият инсталатор и оператор на зарядна инфраструктура за електрически коли на територията на България и района.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР