Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е

...
Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия СДС е
Коментари Харесай

Дариткова: Никога не сме ви лъгали

Най-голямата дясна партия ГЕРБ и най-старата дясна партия Съюз на демократичните сили е мощният тим за България, съобщи пред поданици на Борино доктор Даниела Дариткова – лидер в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 22-ри МИР Смолянска област.

„ Никога не сме ви лъгали, в никакъв случай не сме делили хората по какъвто и да е симптом, нито обитаемоте места по това от коя политическа партия са си избрали кмет. Изпълнихме  уговорките, които сме поели пред вас. Затова желаеме още веднъж доверието ви “, акцентира доктор Дариткова. Тя напомни, че през последните 10 години в община Борино страната е вложила към 9 милиона във значими инфраструктурни обекти. В това число са улици, пътища, водопроводи за общинския център и селата, за благоустрояване на централните елементи в Борино, Ягодина и Буйново, за спортни и детски площадки в Борино, за пречиствателна станция. Миналата година за децата, чиито фамилии не могат да си разрешат компютри, държавното управление преведе на общината 4500 лв..



Владимир Солаков – четвърти в листата, се обърна към хората с думите, че има една доста огромна лъжа, която се приказва в тази предизборна акция. „ Това е, че всичко в нашия район се случва посредством само на господин Цветанов. На него това му беше работата, делегирана от премиера. Всичко, което е постъпвало тук като помощ от страната, пристигаше с подписа на господин Бойко Борисов. Всички писма и претенции, които сме отправяли от община Девин и от всички останали общини за поддръжка, бяха  с получател Бойко Борисов “, акцентира Солаков. По думите му в никакъв случай в годините обратно жителите на Смолянска област не са имали толкоз налични народни представители.  „ Това са хора, на които когато и да е можеш да се обадиш и ще ти вдигнат телефона, и ще ти оказват помощ да се позволи казусът ти. Знаете, от други политически сили идват едни хора, пропагандират, вземат гласовете и изчезват. Повече не можеш да ги видиш. А тези хора постоянно са измежду нас и  помогат във всяка сложна обстановка. Призовавам да подкрепите листата на ГЕРБ, без да се поддавате на внушения и операции “, прикани той.



„ От ПУДООС имате финансирани доста действия – водопроводи, канализации. Скоро ще имате построена пречиствателна станция, което е огромно преимущество за такава дребна община. Финансирането е от страната. Ако желаете това да продължи - бърз и елементарен режим, без дълги процедури и изчаквания, дайте ни късмет да продължим да работим, с цел да се случват хубави неща във вашата община “, моли Екатерина Гаджева – пета в листата.

Кандидатът за депутат Мария Семерджиева уточни, че в областта на образованието през последните 4 година в региона са вложени 20 милиона лв.. „ Децата на Борино са получили интерактивни екрани, компютърни зали и тази рационализация ще продължи и отсега нататък. Децата ви демонстрират доста положителни резултати в образованието. Добри възпитаници са, още повече че през последните 3 година нито едно дете от Борино не напуща обитаемото място след 8-ми клас. Тоест, професионалното и профилираното обучение, което се предлага в общината, удовлетворява учениците и родителите. Ще чакаме вашата поддръжка, с цел да надградим всички политики, които досега сме осъществили “, се обърна към тях Семерджиева.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР