Най-големият от тримата синове на Росен Плевнелиев има амбиции да

...
Най-големият от тримата синове на Росен Плевнелиев има амбиции да
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Синът на Плевнелиев влиза в политиката

Най-големият от тримата синове на Росен Плевнелиев има упоритости да тръгне по стъпките на татко си и към този момент се стреми към интернационална политическа кариера. Асен Плевнелиев е записал Второ висше обучение във Англия, където е трета година студент в компетентност „ Политически и стопански науки “ в един от най- елитните университети – Манчестърския, написа Ретро.

Наследникът на някогашния президент постъпил там като студент в бакалавърската стратегия през 2020 година и се оказва, че към днешна дата е един от най- изявените в потока си. Първите две години от образованието си приключил с отличен триумф като отличник на випуска. Преподавателите виждали голям капацитет у него и му вещаели ярко бъдеще. Учението му в влиятелния университет обаче не е по никакъв начин на ниска цена. Справка със семестриалните такси на формалния уебсайт на Манчестърския университет демонстрира, че за година задграничните студенти заплащат по 27 500 паунда, което се равнява на над 61 хиляди лв.. Разходите към образованието на Асен обаче се поемали с наслада от неговия татко, тъй като точно той го насочил към политическите науки. Преди това пък най-големият от синовете на Плевнелиев взел и тапия за бакалавър от лицей в Оксфорд, Англия. Там той приключил комплексната компетентност „ Математика, бизнес и химия “.

Очаква се дипломирането на Асен във второто му висше да бъде през 2024 година, когато най-вероятно татко му Росен ще би трябвало да се събере с някогашната си брачна половинка Юлиана, с цел да изгледат дружно връчването на следващата тапия на сина им. Другият им наследник Павел е към момента възпитаник.

През 2015 година те претърпяха тежка фамилна покруса, откакто първородният им наследник Филип умря ненадейно поради рядко сърдечно заболяване, протекло без признаци. Година по-късно Юлиана и Росен подадоха молба за бракоразвод, а през януари 2017 година съдът дефинитивно разтрогна брака им. Няколко месеца по-късно стана ясно, че някогашният президент има връзка със синоптичката от Нова телевизия Деси Банова, а напролет на 2018 година те взеха решение да се оженят на интимна женитба в София. По време на церемонията Банова към този момент беше бременна с първия им общ правоприемник, само че тогава влюбените пазеха от поверие новината в загадка. През есента на 2018 година на бял свят се появи синът им Йоан, който към този момент е на 4 години и върви на детска градина.

Деси и Плевнелиев живеят в една от неговите къщи в затворения комплекс „ Резиденшъл парк “ в София дружно с общото им дете и дъщерята на синоптичката от миналата й връзка. Банова обаче не стопира да се хвали, че другите му две деца постоянно им гостуват и прекарват времето си като същински сплотено семейство. Настоящата водеща на Нова телевизия, която към този момент не оповестява прогнозата за времето, а има своя графа, признава, че се схваща отлично със синовете на Плевнелиев от Юлиана и драми във семейството няма.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР