Най-големият изборен спец у нас, математикът проф. Михаил Константинов, тегли

...
Най-големият изборен спец у нас, математикът проф. Михаил Константинов, тегли
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов тегли чертата. Вижте правителството

Най-големият избирателен познавач у нас, математикът проф. Михаил Константинов, тегли чертата на изборите и подреди новия парламент.

Картината на един предстоящ парламент все още е следната: ПП/ДБ - 68 мандата, ГЕРБ/СДС - 68 мандата, Движение за права и свободи - 44 мандата, „ Възраждане “ - 39 мандата, Българска социалистическа партия - 21 мандата, гласи прогнозатана проф. Константинов, направена за „ Труд “.
-->
Тъй като Движение за права и свободи евентуално ще завоюва 3 мандата от гласовете в Турция, за сметка на по един-двама депутати от Политическа партия и ГЕРБ, тo нищо изключително няма да настъпи от гласуването в чужбина, с изключение на, че Движение за права и свободи ще бъде с 47 мандата, сподели още Константинов.

Тук ще припомня, че до момента Движение за права и свободи е основният печеливш от вота в чужбина. Умно-красивите е добре това да си го запишат на някакво листче и да си го гледат понякога. Това е Народното събрание. В него има и обединението на систематичните партии, която е следната: ГЕРБ Движение за права и свободи Българска социалистическа партия, което прави 135 депутати. На собствен ред Политическа партия Българска социалистическа партия имат 88, най-много 90 депутати, сподели още математикът.

„ Продължаваме промяната “ не може да добави нищо повече. С бодил да се върти в Народното събрание, друга поддръжка не може да откри. Т. е. държавно управление към Политическа партия не може да се състои, тъй като с единствения неуверен съдружник Българска социалистическа партия, който биха могли да имат, получават най-много 90 мандата. ГЕРБ и Движение за права и свободи биха имали сред 114 и 115 депутати, които също не са задоволителни за държавно управление, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР