Най-големите фанатици на романтичните теории в конспирацията тиражират хипотезата, че

...
Най-големите фанатици на романтичните теории в конспирацията тиражират хипотезата, че
Коментари Харесай

Пит и Анистън с нов годеж?

Най-големите фанатици на сантименталните теории в конспирацията тиражират хипотезата, че Брад Пит и Дженифър Анистън са се сгодили – скрито, доста скрито. Бившите съпрузи  даже замисляли още по-тайна втора венчавка в Мексико. Анистън греела от благополучие, а Пит най-сетне разкрил нежността – това са главните клюки, които циркулират в светлата страна на осведомителния поток, окупиран от гадни статистики за пандемията. Големият въпрос е дали можем да приказваме за обстоятелства или всичко е в областта на догатките? Знае се, че Брад Пит и някогашната му се срещали постоянно, до момента в който я е навил да се включи в идния почетен епизод на „ Приятели “ – от носталгия към положителното остаряло време и като почитание към другите, а не поради хонорара от 2 милиона $ на калпак.  Разнесе се, че с цел да потвърди само дружеските си връзки с много по-младата Алия Шокарт  - бяха заковани от папараци на концерт в Ню Йорк, а след това в изложба и на закуска – Пит я е показал на Джен. „ Анистън чу от първа ръка, че Алия в действителност си има напълно друго гадже “, писаха в Mirror. И прибавиха, че 30-годишната актриса споделила на 50-годишната си популярна колежка нещо от сорта на: „ Може би ще е по-забавно да се виждам единствено с теб “. Явно Пит не всеки път е подготвен да прави кики-мики на госпожиците, с които излиза – има си задоволително грижи към шестте си деца. Още повече, че Анджелина Джоли очевидно му е забранила да ги води в дома на Анистън – другояче все някой папарак щеше да ги снима на влизане или на излизане. Но, отново според  Mirror, Джен била подготвена на всичко, с цел да си върне Пит. Както се знае, тя на вятъра се опитва като фамилна двойка в Джъстин Теру, само че, уви, не им се получи. Анистън към този момент била заключила всички бутилки с алкохол в къщата си – с цел да не изкушават Пит, който колкото да се отърва от зависимостта си към „ твърдото гориво “ и към леките опиати, като лекуването му завърши през 2017-а. Тогава красавецът от Мисури призна, че е бил на крачка от пропаста, само че въпреки всичко е дал заден, с помощта на постоянното си образование от дълбоката американска провинция. Ето още някои от откровенията на Пит. 

„ Някога животът ми се промени напълно, когато се озовах в Ел Ей – в сърцето на холивудската промишленост. И до момента помня страстите от първия ден пред прага на студиото. Днес знам, че пътят е доста сложен. Че неналичието на работа или негативната оценка за ролята мощно демобилизират. Но постоянно съм бил стимулиран от буйното предпочитание да описвам истории, да се изучавам непрекъснато и да модернизирам играта си. Актьорският организъм се нуждае от непрекъснати тренировки.  Актьорът изпитва нужда от непрекъснато внимание “.  

Къде ще живеят Пит и Анистън? Неотдавна плъзна още една изумителна версия за възможното им бъдещо взаимно съществуване. Според нея Брад е подарил на Джен имението в Бевърли хилс, където са се радвали на фамилния си живот. Цената му през днешния ден била нито повече, нито по-малко от 79 милиона $, само че той ги похарчил за 50-ия рожден ден на Анистън. Навремето парцелът им коствал единствено 12,5 милиона. След като се оказва, че Пит полудява по Анджелина Джоли около фотосите на „ Мистър и мисис Смит “, той и Анистън съумели да продадат остарялото си любовно гнездо за 22,5 милиона. Сега то още веднъж е на тяхно разположение – в случай че всичко това е правилно, несъмнено. Докато беше жена на Джъстин Теру, Анистън е поддържала жилище в Бел еър за 21 милиона $, прецизират светските хроникьори оттатък океана.

Може би Пит най-сетне ще се наслаждения на спокойно взаимно битие след драмите около развода с Джоли и ще успее да извърши „ десетките си проекти “, както ги назовава самият той. „ Искам да имам няколко къщи  на колела. Искам да запиша албум – като Дженифър Лопес – само че ще направя акустична версия на части на Sunshine. Искам да пусна лична линия облекла – като Пъф Деди – само че ще употребявам синтетична кожа. Имам график – въпреки че пет дни от седмицата след мен постоянно се точат по три автомобила с папараци. Но моята сигурност не ме интересува. Важното е да работя, доста да работя – а по-късно доста, но доста да разпущам. Обожавам моторите – владея цяла сбирка, правена особено за мен: от чопъри до спортни. Те не са просто машини, а творби на изкуството. Буквално съм вманиечен по тях. Знам обаче какво е и самотност – когато няма кой да изхвърли кофата с отпадък. Знам какво е и благополучие - когато бебето ти се оригне. Няма по-голямо наслаждение от този момент ", споделял е Пит.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР