Най-довереният човек на президента Румен Радев – Димитър Стоянов, осе

...
Най-довереният човек на президента Румен Радев – Димитър Стоянов, осе
Коментари Харесай

Ето го семейството на ген. Димитър Стоянов

Най-довереният човек на президента Румен Радев – Димитър Стоянов, осе снабди с министерско кресло в новия длъжностен кабинет на президента. Настоящият боен министър стана прочут още като консултант в „ Дондуков” 2, само че за персоналния му живот не се знае съвсем нищо.



Всъщност Стоянов е щастливо женен за учителката Марияна, която сега е и шеф на столичното 199 ОУ „ Свети Апостол Йоан Богослов”, което се намира в квартал „ Левски Г” в София.

Пловдивчанката е лекар на педагогическите науки и е младежката обич на Димитър. Двамата с нея имат един единствен наследник, който през 2017 година е бил зрелостник, а понастоящем е студент.

Наследникът на Стоянови обаче не обича публичността и се е дистанцирал от обществените мрежи, където неговите връстници всекидневно демонстрират подробно животите си до най-малкия подробност.



Впечатление прави, че Димитър и Марияна живеят горе-долу бедняшки, в случай че се вземе под внимание имотното положение на някогашния секретар на Радев, заявено пред КОНПИ.

Той и брачната половинка му не имат безусловно никакво движимо или недвижимо имущество. Нямат къща, апартамент, кола, даже парче земя в затънтено село. Единственото, с което разполагат, са персонални банкови влогове, като този на Марияна е по-солиден – 50 хиляди лв., до момента в който мъжът й държи в банка 34 бона.



Явно фамилията избира да влага в преживявания и най-малко един път годишно си прави екскурзия в чужбина, като обичаното им място, което са посещавали до в този момент, е остров Санторини в Гърция, прочут с най-романтичните и красиви залези в света.



Новият министър на защитата в продължение на 6 години бе дясната ръка на президента и основен секретар на „ Дондуков” 2. В последната година импровизирано изпълняваше и длъжността на началник на кабинета на президента, откакто Радев се раздели с двама души, заемали този пост - евродепутата Иво Христов и политолога Калоян Методиев, прочут като рисково непосредствен до Корнелия Нинова.



Радев и Стоянов са дружно от дълги години, още от авиобаза „ Граф Игнатиево”. И двамата са приключили ВВВУ „ Георги Бенковски” в Долна Митрополия, въпреки и в разнообразни випуски.



Приятелството и доверието им е тествано през годините - двамата са служили дружно във Военновъздушни сили близо 15 година Докато Румен Радев е пълководец на военновъздушните сили от 2014 до 2016 година, Стоянов е шеф на щаба. А откогато са на „ Дондуков” 2, е обществена загадка, че множеството от кадровите решения на президента минават през неговото утвърждение, написа „ Ретро “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР