Най-добрият производител на свинско в Китай, Muyuan Foods, изгражда най-голямата

...
Най-добрият производител на свинско в Китай, Muyuan Foods, изгражда най-голямата
Коментари Харесай

В Китай изграждат най-голямата свинеферма в света

Най-добрият производител на свинско в Китай, Muyuan Foods, построява най-голямата свинеферма в света в промишлен комплекс покрай Нанянг.

Новата плантация, която ще стартира да се строи през март и ще работи в първата от своите 21 здания през септември, ще приюти 84 000 прасета майки и техните потомци, което ще я направи най-голямата в света, почти 10 пъти по-голяма от сходно оборудване в Съединени американски щати.

Целта е да създава към 2,1 милиона свине годишно, надявайки се да понижи покупките от международния пазар. Това би могло да повлияе на доходната търговия с месо, която поддържа фермерите по целия свят.

Цин Джун, заместник-генерален управител на Muyuan, съобщи пред Ройтерс: „ Намирахме доста удобен интервал за развиване. Цените на прасетата са доста високи, облагите ни са в действителност положителни и паричният поток е огромен. "

Джун също съобщи, че мегафермата ще има „ пробен “ детайл, като разисква проектите за „ наемане на по-малко хора и потребление на повече технологии “.

С голямото оборудване, което може да приюти пет пъти повече свине от елементарната плантация в същия регион, огнището на заболяването е сериозна опасност, само че такава, която Джун сподели, че ще бъде следена от технологии, в това число въздушни филтриращи и термовизионни камери, които се тестват за инспекция на телесната температура на прасетата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР