Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започне участието си на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започне участието си на
Коментари Харесай

Григор Димитров започва от втори кръг в Индиън Уелс


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще стартира присъединяване си на започващия тази седмица шампионат от сериите " Мастърс " в Индиън Уелс непосредствено от втория кръг.

Съперник на поставеният под №3 в схемата Григор Димитров ще бъде спечелилият от мача сред Фернандо Вердаско и Гуидо Пея. При победа, международният №4 може да срещне в третия кръг добре познатия му Андрей Рубльов, а на осминафиналите най-вероятно ще го чака един всред испанците Роберто Баутиста Агут и Алберт Рамос-Винолас.

По-нататък пътят на първата ни ракета може да се пресече с Кевин Андерсън или Ник Кирьос, а на полуфиналите е вероятен конфликт с лидера в международната класация Роджър Федерер.

Григор в никакъв случай не е стигал по-напред от трети кръг в Индиън Уелс. През предишния сезон той отпадна на същата фаза след трагична загуба от Джак Сок.

Федерер, който е първенец в конкуренцията от 2017 година, също започва от втория кръг, а първият му съперник ще е един всред Райън Харисън и Федерико Делбонис.

Петкратният победител в шампионата Новак Джокович ще играе против квалификант във втория кръг, само че по-късно съвсем несъмнено ще срещне Кей Нишикори.

Вторият в схемата Марин Чилич най-вероятно ще стартира присъединяване си с мач против Виктор Троицки, а четвъртият Александър Зверев ще чака спечелилия от двойката Михаил Южни - Жоао Соуза.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР