Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев направи мрачна прогноза за развитието

...
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев направи мрачна прогноза за развитието
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Спорт ще има след две години

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев направи мрачна прогноза за развиването на спорта поради пандемията, породена от ковид SARS-CoV-2. Според него най-малко за две години международният спорт няма да се възвърне от удара най-малко за две години.

" Според мен спорт ще има най-рано след две години. Като ги виждам по какъв начин се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това... Хората не знаят какъв брой огромен е казусът. Мач ще има, единствено да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато споделих, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз споделих истината и за 20-и юни ще съм подготвен.

Има уговорка и за реванш, откакто го победя и да му дам. Променям се всекидневно и непрекъснато изисквам от ден на ден от себе си. Стремя се да се трансформирам към положително и като морал, и като разсъдък, и като човек като цяло. Какво сме хората, в случай че не сме положителни? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия - не може ", сподели кандидатът за международната купа в тежка категория пред " Нова телевизия ".. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР