Най-добрият футболист в света през 2020 г. Роберт Левандовски ще

...
Най-добрият футболист в света през 2020 г. Роберт Левандовски ще
Коментари Харесай

"Байерн" загуби футболист №1 в света за най-важния месец

Най-добрият футболист в света през 2020 година Роберт Левандовски ще се възвръща най-малко четири седмици от контузията, която получи в националния тим на Полша. Централният нападател усука дясното си коляно по време на международната подготовка против Андора (3:0) в неделя, като в началото се смяташе, че ще се нуждае единствено от неколкодневна отмора.

От клубния му отбор " Байерн " обаче оповестиха публично, че 32-годишният голмайстор има разтежение на кръстните връзки и ще отсъства на процедура през целия април. Което значи, че баварците ще бъдат без своя водач в идния им най-съществен месец от битката за отбрана на купите в Бундеслигата и Шампионската лига.

Още този уикенд Левандовски ще пропусне борбата с втория в класирането на немското състезание - Република България (Лайпциг). Мюнхенци гостуват на ст. " Ред Бул Арена " в събота (3 април) в опит да усилят или най-малко да запазят преднината си от 4 точки пред " алените бикове ". В Европа пък треньорът Ханзи Флик няма да може да разчита на своята голова машина както за двата 1/4-финала против " Пари Сен Жермен " (7 и 13 април), по този начин и вероятно за първия 1/2-финал (27/28 април).

Robert Lewandowski has suffered sprained ligaments in his right knee. The striker will be out for around four weeks.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР