Най-добрият български тенисист Григор Димитров получи голямо признание, като попадна

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров получи голямо признание, като попадна
Коментари Харесай

Огромна чест за Григор Димитров!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров получи огромно самопризнание, като попадна в Топ 20 на най-влиятелните спортисти в света сега. Класацията е на спортния уебсайт Sportspromedia, който е наредил спортистите съгласно няколко критерия, измежду които са както персоналните достижения, по този начин и известност и харесване измежду почитателите.

Григор е на влиятелното 19-о място с 165 точки, колкото имат още американската тенисистка Серина Уилямс, полската звезда на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, както и непопулярният за европейската аудитория американски скейтбордист Найджа Хюстън.

В Топ 20 са още звездите на тениса Новак Джокович, Роджър Федерер и Стефанос Циципас, както и футболните идоли Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Пауло Дибала, Серхио Рамос, Карим Бензема.

Интересно е, че първата тройка се заема единствено от дами. На първо място е американската гимнастичка Симон Байлс, избрана за несъмнено най-влиятелният състезател в света в последните месеци и поради посланията ѝ отвън залата. След нея са японската тенисистка Наоми Осака и американската футболистка Ашлин Харис, която е измежду най-големите деятели в битката за правата на хората от LGBTQI общността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР