Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6:3,

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6:3,
Коментари Харесай

Огромна изненада! Какво направи Гришо с Надал

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6:3, 2:1 в подготвителен мач сред двамата преди старта на " Уимбълдън " след по-малко от седмица, заяви испанският публицист Мануел Санчес Гомес, който е участвал на спаринга.

Той отбелязва, че рекордьорът по трофеи от Големия шлем Надал е имал проблеми със сервиса си, като доста рядко е вкарвал първото си подаване и е позволил доста двойни неточности, до момента в който българинът е бил безукорен при излизанията си на мрежата. Двамата са решили да прекратят подготвителния си дуел при 2:1 за Димитров във втория сет, като родният тенисист е водил с пробив.

Рафаел Надал и Новак Джокович към този момент са в Лондон и се готвят интензивно за старта на " Уимбълдън ", който е на 27 юни. Двамата ще вземат участие на демонстративният шампионат в Хърлингам, в който са дали поръчка да се включат още Каспер Рууд, Карлос Алкарас, Феликс-Оже Алиасим и други.

На " Уимбълдън " няма да вземат участие първите двама в международната класация, като Даниил Медведев не е позволен до шампионата като руснак, а Александър Зверев се възстановя след тежката травма на глезена, написа Българска телеграфна агенция, представена от Топспорт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР