Най-добрият български тенисист Григор Димитров изглежда е сериозно хлътнал по

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров изглежда е сериозно хлътнал по
Коментари Харесай

Григор Димитров заведе новата си приятелка на Моста на влюбените

Най-добрият български тенисист Григор Димитров наподобява е съществено вдлъбнат по новата си другарка. За това свидетелства “стори” в профила на Лолита Османова в “Инстаграм”. Тя е от моста на влюбените в Анеси, един от най-красивите средновековни градове на Франция, чийто исторически център е наобиколен от очарователни канали. Благодарение на тях градът постоянно е именуван “Алпийската Венеция”.

Лолита е снимала десетките катинари на любовта, които могат да се видят и на доста други места в Европа. Те символизират откровените и безконечни усеща на влюбените. А за моста в Анеси се счита, че в случай че влюбените се целунат в средата му, ще бъдат дружно през целия им живот.

Григор Димитров бе в Анеси по същото време и предходната година, когато се включи в обичайния локален 10-километров пробег.

За Григор и Лолита като двойка се заприказва при започване на ноември, когато тя се появи в ложата му на шампионата във Виена. Оказа се, че двамата са се срещнали на кортовете в Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е пробвала да направи кариера в тениса, само че е прекъснала поради травми.

Красавицата е щерка е на съветския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на доста предприемачи, и той има проблем с съветските правосъдни управляващи и затова живее в Монте Карло.

Лолита е отличничка от Московския университет със компетентност “Международни отношения”. В момента е бизнесдама и началник на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на британски и съветски в 7 страни.

Тя има един брак зад тила си. През 2017 година Лолита се омъжва за Гаспар Авдолян, наследник на различен милиардер - Алберт Авдолян, за който се приказва, че е направил парите си от един от локалните телекоми. Сватбата в “Долби тиътър” в Лос Анджелис (Османова има къща там) коства 25 милиона $. На церемонията булката е с рокля за 500 000 $, а заниманието на гостите е поверено на Лейди Гага и най-големите звезди на съветската сцена. Година по-късно приказката завършва поради скандал сред родителите. Според съветските медии Авдолян е дал заем от 6 милиарда рубли на Османов, с цел да избави холдинга си МРСЭН, който обаче банкрутира. Но бащата на Лолита не връща парите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР