Най-добрият автокрадец в България - Асен Колев - Хастара вече

...
Най-добрият автокрадец в България - Асен Колев - Хастара вече
Коментари Харесай

Кошмарът на баровците оживя! Пуснаха предсрочно автокрадец номер 1 у нас

Най-добрият автокрадец в България - Асен Колев - Хастара към този момент е на независимост. Той е пуснат предварително от пандиза, като е блъснал кьоравото и е съумял да си спести още 4 години решетки от присъдата, написа " Телеграф ". Легендарният джамбазин, прочул се с това, че сви БМВ на Министерството на финансите, а при различен случай надъни с гепен джип ексшефа на ДАНС, върви напълно свободно из София от 5 дни.

Новината потвърдиха от правосъдното и вътрешното министерства. Хастара се трансформира в автокрадец номер 1 още през 2009 година, когато го изловиха, че е образувал група с боен шпионин и служители на реда и крадат суперлуксозни лимузини и джипове на конвейр. Колев бе наказан задочно на 7,5 година, затвор, само че зад решетките влезе едвам в края на 2013 година, защото се укрива близо година и половина от управляващите.

Името на Хастара нашумя през 2009-та, когато с двете ченгета от 4-то РПУ Дешо Йорданов и Методи Александров, и боен крадяха тузарски коли. В хода на следствието стана ясно, че с изключение на БМВ на финансовото ведомство, са отмъкнали още 25 суперскъпи возила. Любими им били " Тойота Лендкрузер ", БМВ и " Ауди ". Криминалисти описаха, че Хастара ги отварял за най-много 50 секунди. При един от арестите си, той опита да прегази служител на реда и насочи оръжие против него. Близо година иполовина се укрива, само че през 2013-та името му нашумя още веднъж, и то съдбовно.

Хастара сви чисто нов джим " Рейндж Роувър " и подкара с цялостна газ по бул. " България ". Близо до Моста на влюбените до НДК обаче изпуснал кормилото и натресъл грубо, колата, в която се возел тогавашния началник на ДАНС Константин Казаков, който пък пътувал към летището.

Щом се освестил, Хастара прибягал пеш по шосето, метнал се в баровско " Ауди S5 ", карано от негов приятел, и съумял да избяга. В края на 2013-та година обаче любовницата му Петя го издаде на ченгетата и те съумяха да го арестуват безусловно по бели гащи в квартира в кв. Симеоново.

Асен Колев е в пробация и би трябвало да върви един път седмично да се разписва в РПУ-то си по местоживеене. Пред затворническата администрация на Казичене пък заречен да не пипа повече коли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР