Най-добрите любовни филми на едно място. В началото бях вдъхновена

...
Най-добрите любовни филми на едно място. В началото бях вдъхновена
Коментари Харесай

Любовните филми с танци на всички времена

Най-добрите любовни филми на едно място. В началото бях въодушевена от тази концепция и мислех, че е лесна работа. Но с гледането и мисленето, с превъртането на подиуми, коя от коя по- обичана, по- вълнуваща, разбрах, че това е една безпределно сложна задача. Колко доста филми за обич, какъв брой герои, истории, вероятности, жанрове - любовта е най- огромното ентусиазъм освен в живота, само че и в изкуството.

Пък и, когато приказваме за изкуство, доста зависи от самостоятелния усет - това, което трогва едни, може да не трогне други. Но не щеш ли някак си съумях да събера някои от най- обичаните филми на доста генерации. Подредих ги по категории, без ранглиста и взех решение да ги споделим в Hera.bg с вас тъкмо преди Св. Валентин, тъй като нито една сантиментална вечер не минава без подобаващ филм.

Гасете светлините, вадете кърпичките, настанете се комфортно, тъй като ето ги и тях:

Топ на Най- положителните любовни филми с танци:

1. “Брилянтин ”
Малко блудкав и несъмнено доста ретро, само че гледането му е отлично преживяване. Филм с прелестен саундтрак, доста танци, гимназистки страсти в предрокендролната ера. Епоха, които усетихме единствено като лъх и то години по- късно.



2. “Неприлични танци ”
Много обичан филм на доста генерации. Любовта още веднъж среща двама от разнообразни светове, които танцът свързва изцяло неразривно. Патрик Суейзи е с неостаряващ съблазън. Танците и саундтракът са вълнуващи, всичко е на мястото си в този филм. Истинска класика.



3 “Флашданс ”
Още една класика във филмите с танци, тази се развива в диско епохата. Саундтракът е един от най- продаваните за всички времена - слаба ария и танц просто няма. Алекс е с душа на бунтовник и взривява на части скучния свят на Ник. Нищо чудно до момента в който гледате да скочите да потанцувате. Толкова би било естествено.



4. “Танцувай с мен ”
Филм за феновете на латино музика и танците. Ванеса Уилямс е просто неустоима, както и Шайен. Тя е професионална танцорка на латино танци, той ги носи в сърцето си. Срещата сред двамата е цялостна със пристрастеност, малко предстоящи недоразумения и доста, доста танци.



5. “В ритъма на танца ”
Ето и един по- нов филм, съгласно мен най- хубавият от тийнейджърските филми с танци измежду цяла вълна от такива, които малко размиха жанра. Нора и Тайлър ( същинска двойка и в живота след кино лентата ) идват също от два противоположни свята - на небрежните улични танци и на модерния, доста упорит, балет. Световете им се сблъскват, с цел да се роди тяхната нежна обич.


Продължава: Класическите любовни филми на всички временаПродължава: Българските любовни филми на всички временаПродължава: Епичните любовни филми на всички временаПродължава: Най-романтичните комедии на всички временаПродължава: Най-нежните филми за любовтаПродължава: Нестандартните любовни истории за всички временаПродължава: Любовните филми с незабравими саундтраци
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР