Най-добре представилият се български биатлонист през миналия сезон Красимир Анев

...
Най-добре представилият се български биатлонист през миналия сезон Красимир Анев
Коментари Харесай

Краси Анев тренира в Норвегия, може да започне сезона с еврокупа

Най-добре представилият се български биатлонист през предишния сезон Красимир Анев към този момент е в Норвегия, където води последния стадий от подготовката си преди началото на новата акция.

30-годишният самоковец, който неотдавна стана татко за първи път, тренира в Шушен с персоналния си ментор Георги Фъртунов.

Има възможност Анев да стартира олимпийския сезон с присъединяване в първия кръг на европейската купа по биатлон.

Той ще се организира в норвежкия зимен център Бейтостолен от 23 до 26 ноември. В него ще вземат участие Стефани Попова, Михаил Клечоров и Димитър Парталов.

Анев може да употребява, че е в Норвегия, и да се включи към българската група, която ще се състезава в Бейтостолен. Решението обаче ще бъде взето, като наближат стартовете. Краси води подготовка с Фъртунов настрана от останалите национали.

В момента те се намират в Поклюка. В словенския зимен център възпитаниците на селекционера Николай Захаров ще упражняват, преди да заминат за Швеция.

Там състезателите на експерта от Беларус ще започват сезона с присъединяване в първия кръг от международната купа. Той ще се организира в Йостерзунд от 26 ноември до 3 декември.


" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР