Най-добрата скара за вас е тази, която отговаря на вашите

...
Най-добрата скара за вас е тази, която отговаря на вашите
Коментари Харесай

Електрическа скара или на дървени въглища

Най-добрата скара за вас е тази, която дава отговор на вашите потребности, метода ви на живот и бюджета ви. При взимане на решение за типа на скарата която желаете да закупите, първо би трябвало почтено да си отговорите на това, което желаете да получите от скарата.

Искате ли да бъде в положение да приготвите на скара храна бързо, за доста малко време? Има ли усета за вас най-голямо значение? Какъв пространството имате и дали е на безвредно място то?

Скарата на дървени въглища предлага по-добър усет от всички останали скари, а също и изисква много пространството и уместно място, с цел да се избегнат нежелани пожари. Тя изисква от вас да купувате дървени въглища, да имате задоволително време с цел да запалите огън и естествено да го изчакате да изгори, с цел да получите по този начин мечтаната плам.

Като цяло би трябвало да отделите към 20 до 30 минути от времето си с цел да я запалите и да започнете да печете на нея. Също по този начин, за разлика от електрическата скара, дървените въглища не могат просто да се изключат.

Електрическите скари оферират най-минималният достоверен мирис на скара, само че като цяло могат да се употребява съвсем на всички места. Електрически скари могат да се загряват бързо и не изискват гориво, само електрически контакт наоколо. Те в действителност не губят доста от времето ви за подготовка, само че това в действителност не се компенсира с усета.

 Електрическа скара

Ако пространството с което разполагате е лимитирано до дребен балкон, тогава за вас може да има единствено един вид на скара и той е електрическата.

Едно е елементарното нещо, което би трябвало да знаете, че всичко е въпрос на усет и улеснение. Електрическа скара е най-лесна за потребление, само че на храната приготвена на нея, същинският усет на огън и дим липсва.

Автентичния опушен от огъня усет на храните приготвени на скара е най-силен, в случай че е получен от истинския източник на топлота - дървото.

В реалност, доста електрически скари не прибавят съвсем нищо към усета на храните. Въпреки простотата на приготовление, превръщане и печене, електрическата скара няма да победи, в случай че става на въпрос за усет.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР