Най-добрата българска фигуристка Александра Фейгин направи първите си две тренировки

...
Най-добрата българска фигуристка Александра Фейгин направи първите си две тренировки
Коментари Харесай

Александра Фейгин с първи две тренировки на леда в Сайтама преди световното по фигурно пързаляне

Най-добрата българска фигуристка Александра Фейгин направи първите си две тренировки на леденара пързалка в Сайтама, Япония, където в сряда започва Световното състезание по фигурно пързаляне.

Пред Facebook страницата на БФ Кънки персоналният треньор на Фейгин Андрей Лутай разгласи, че двете занимания са минали " добре и по проект ", като единствният проблеми е бил фактът, че Александра не е имала време за почивката сред тренировките, защото не е съумяла да се организира до хотела.

Любопитното е, че за участничката ни от Зимните олимпийски игри в Пекин 2022 това не е първо присъединяване на международно състезание в Сайтама, като предходното бе през 2019 година.

Тогава, едвам 17-годишна Александра Фейгин дебютира на планетарен шампионат със 17-то място при дамите.

Другият ни представител на тазгодишното международно в Сайтама Александър Златков към този момент също се приготвя на японска земя, а през днешния ден към него се причисли и персоналната му треньорка Даниела Величкова.

През последните няколко сезона Златков изпитваше много проблеми с кънките си, само че въпреки всичко предишния декември покри нужния механически най-малко за присъединяване на международното състезание и ще има опция да направи своя дебют на шампионат на планетата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР