Най-дългогодишният тенис турнир за известни личности Лидерите за купите на

...
Най-дългогодишният тенис турнир за известни личности Лидерите за купите на
Коментари Харесай

Лидерите идват със Стандарт на 18 май

Най-дългогодишният тенис шампионат за известни персони " Лидерите " за купите на " Стандарт " и БФТ ще се организира тази година на 18-19 май. Домакин и съорганизатор и на 16-ото издание издание на конкуренцията ще е водещия състезателен клуб " ДЕМА " в Младост 1А. По традиция шампионатът се организира с поддръжката на най-голямата българска банка Fibank, " София - евростолица на спорта " и " Спорт хранилище ". Топките още веднъж ще са от водещата марка в тениса " Уилсън ".
Политици, предприемачи, лекари, публицисти и всемирски персони ще мерят сили на чудесно поддържаните кортове. По традиция конкуренцията ще е за двойки и смесени двойки, а спечелилите ще станат ясни на 19 май преди обед.
Сред най-значимите двойки е тази на международно известният кардиохирург проф. Генчо Начев, началник на УМБАЛ " Света Екатерина ". Бащата на валутния ръб Красимир Ангарски още веднъж ще хване ракетата поради обичания си вестник. Много първенци от предните издания на " Лидерите " измежду които и Иван Каневчев също ще са в Семеен кодекс " ДЕМА ". В смесените двойки ще блестят Таня Дикова, топ репортерката на Българска национална телевизия Ирина Цонева, някогашната шампионка в шампионата Диди Божинова, както и Йоана Андреева от сп. " Хайком ".
Водещият виенски салон " Романс " за поредна година ще подслади настроението на участниците. И тази година шампионатът ще е с благотворителна цел. Участниците ще дарят средства за детския " Мастърс ", който Семеен кодекс " ДЕМА " и " Стандарт " провеждат през септември за новите очаквания в тениса ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР