Най-често виждаме красивата опаковка на шоубизнеса. Така ни се струва,

...
Най-често виждаме красивата опаковка на шоубизнеса. Така ни се струва,
Коментари Харесай

Шок в родния шоубизнес: Разделя ли се група СкандаУ? Истината от първо лице

Най-често виждаме красивата опаковка на шоубизнеса. Така ни се коства, че всичко е доста радостно, че хората в шоубизнеса са най-хубави другари, а работата им е непрекъснат ваучър. Това, несъмнено, няма по какъв начин да е истина и не е.

Виж още: Експресен детокс за Диляна Попова! Актрисата се натрови с живак от риба

" Не е правилно да ви демонстрираме единствено положителните моменти от партньорството ни ", обявиха група СкандаУ в последното им видео. Тото и Лъчо споделиха, че са имали разнообразни хубави преживявания през годините си на взаимна работа. Признанията идват във видео, наречено " Разделихме ли се? "

" Просто пътищата ни се разделиха и е време всеки да поеме по своя път без да има потребност да носи тежеста на въпросите на почитателите какво се случва с групата ", съобщи Тото във видеото. Лъчо го добави: " Предполагам, че хората ще схванат нашето решение ".

Виж още: Графа за дългото сбогувана с майка му, връзката с татко му и отношението към славата

Е, за наслада на всички, това се оказа просто пранк, а СкандаУ нарекоха всички ни, които повярвахме, че се разделят " балъчета ". Трябва да признаем, че за миг повярвахме на актьорската игра на двамата, както и на причините, с които започнаха. Както се споделя, има едно огромно " само че ". И то е, че всичко поразително доста подсещаше на едно видео от началото на годината. Разбира се, става въпрос за това на семейство Петканови, в които описаха за жилището на раздора.

Виж още: Вече публично: Златка Димитрова удостовери раздялата си с Кирил Танев по безапелационен метод

И би трябвало да признаем, че видеото на СкандаУ не просто им се е " получило ", а е съумяло да стресне значително почитатели. Едва за ден то е гледано 70 хиляди пъти.

Изображение: https://www.instagram.com/skandau/
https://www.instagram.com/lychoskandau/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР