Най-честите причини за кожни проблеми като брадавици, черни точки, възрастови

...
Най-честите причини за кожни проблеми като брадавици, черни точки, възрастови
Коментари Харесай

Унищожете брадавици, черни точки, възрастови петна и пъпки по напълно естествен път

Най-честите аргументи за кожни проблеми като брадавици, черни точки, възрастови петна, кокоши бодил и други стареене, нездравословна диета или метод на живот и стрес.
За благополучие, всички тези проблеми могат елементарно да бъдат решени благодарение на следните естествени средства, които са извънредно ефикасни:
Пигментни петна
Смесете сол и лимонен сок и накиснете марля в сместа. Разтрийте сместа върху мястото, с цел да ги премахнете.

Брадавици
За лекуването им комбинираме лука с антибиотичното и хидратиращо деяние на меда, с цел да получим извънредно ефикасно средство.
½ глава лук и 2 супени лъжици мед.
Нарежете лука и го поставете в блендера дружно с меда.
Разбъркайте добре двете съставки до момента в който получите гъст сок, нанесете сместа върху брадавицата за една нощ, покрийте я и я закрепете с превръзка. Защитете околната кожа с цинкова примес или вазелин.

Възрастови петна
Смесете една чаена лъжичка сок от моркови, една чаена лъжичка заквасена сметана и един яйчен жълтък и нанесете маската върху чиста кожа. Изплакнете след 20 минути.
Пъпки
Използвайте миксер, смесете яйчен белтък, прибавете една чаена лъжичка лимонен сок и нанесете маската на пластове, на всеки 5 минути, до момента в който маската на лицето изсъхне. След това го отстранете с памучен тампон, пропит с топъл черен чай.

Защитете кожата си от слънцето, като употребявате слънцезащитни артикули
Яжте здравословна и уравновесена диета, богата на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и протеини, които ще обезпечат хранителни субстанции, които усъвършенстват здравето на кожата
Избягвайте пушенето, защото форсира стареенето на кожата и предизвиква бръчки
Третирайте деликатно кожата, избягвайте артикули, които съдържат корозивни химикали и я поддържайте хидратирана.

Най-добрите домашно приготвени медикаменти за унищожаване на бенки
Ако забележите, че бенката ви не е променяла външния си тип от доста време или сте отишли на кожен лекар, с цел да изключите, че може да е знак за нещо неприятно, тогава можете да се възползвате от следните естествени лекове:
Чесън
Чесънът се употребява най-вече за цветни бенки или подутини по кожата.

Този зарзават съдържа избрани ензими, които разпадат клетките, виновни за произвеждането на пигменти. Можете също да ги употребявате, с цел да намалите тъмния цвят на някоя бенка.
Какво ви би трябвало
Скилидка чесън
Марля
Лейкопласт

Какво би трябвало да извършите
Преди да започнете, дезинфекцирайте зоната, където е бенката, със алкохол и покрийте кожата с малко бадемово масло или вазелин, с цел да я предпазите.
След това смачкайте скилидка чесън и я положете върху бенката (вътрешната част да допира кожата) и след това покрийте с марля и пластир.
Оставете го за цяла вечер и повтаряйте ежедневно за една седмица. След като сте следвали инструкциите, бенката ви ще падне от единствено себе си.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР