Най-българското „ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ на Националния празник на България, с

...
Най-българското „ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ на Националния празник на България, с
Коментари Харесай

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ на Националния празник на България - 3 март 2018

Най-българското „ ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО “ на Националния празник на България, с премиерния музикално-танцов концерт на професионален фолклорен отбор „ Български ритми”.

Повече от 30 неповторими актьори – танцьори, виртуозен оркестър, гласовити певици, дружно с неповторимата Ана-Мария и шопския дует Ива и Ева Валентинови ще Ви пренесат в едно друго време – време Българско, време за традиция, време за нас. Настоящето! Впечатляващият глас на солиста на отбор „ Загоре “ – Веско Василев ще се погрижи за незабравимите страсти на публиката. Заповядайте на 03-ти Март от 12:00 часа, в парк „ Заимов”, с цел да се насладим на неповторимия театър наименуван „ ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО” – един същински Български национален празник, проведен за трета поредна година от „ Сдружение Азбукари “ и „ Българи за България “.
Да се заловим в оня магичен кръг наименуван ХОРО! За да ни ИМА!
Българино, поведи хорото!



Информация за събитието:

„ ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО “ е обичайната международна самодейност на " Сдружение Азбукари " и " Българи за България " за възобновление на българщината. За трета поредна година на Националния празник на България уредниците насочат апел за обединяване на българите у нас и по света със признака на единението, силата, силата на духа и тялото - българското хоро.
На 3 март 2018 година ще се хванем за ръце и ще отбележим уместно Националния празник на България. Нека покажем хубостта на фолклора, темперамента и позитивната страст на българина. Нека се съберем в родова верига и да разкажем, че българите имаме потребност от Единение. С държанието ни на този ден, ще пренесем с отговорност и самообладание образеца на предците ни, творили само за духовно израстване и общочовешка поддръжка.
Към „ ПРОБУЖДАНЕТО С ХОРО “ на 3 март може да се включат всички българи, фолклорни ансамбли, професионални групи и фенове. Ако желаете да вземете присъединяване в самодейността, може да заявите готовността си на фейсбук страницата „ Българи за България “.
Станете съорганизатори и участвайте на 3 март, с цел да има хоро на всяко място по света, където има българи. Изпратете ни малко видеообръщение, и кажете, за какво се включвате в самодейността, като приканите и други да го създадат. Така искрата, която гори във всеки от нас ще възпламени всички българи към идеята. Бъдете дейни и заявете готовността си на фейсбук страницата „ Българи за България “ https://www.facebook.com/BGIYI618/

Заснемете видеоклип от Вашето хоро или направете вълнуващи фотоси. Покажете ни Вашите страсти, споделете ни Вашите положителни апели и обръщения към българите по целия свят. Изпратете ни Вашите видео клиповете на фейсбук страниците на „ Сдружение Азбукари “ и „ Българи за България “.

Нека дружно да изградим мост на хорото по целия свят. Центърът на събитията е столицата на България - София, а началото ще бъде обещано на 03.03.2018 година в парка „ Заимов “ в 12:00 часа.

„ Българи за България “ и „ Сдружение Азбукари “ насочваме покана към всички българи, където и да се намираме, да излъчим мощен позитивен подтик, с цел да покажем на света очарованието на облика ни, будил удивление у мнозина през хилядолетията. Нека да представим най- скъпото ни достолепие, а точно красивото и одухотворено лице на България!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР