Навсякъде върви поголовна чистка със заплахи, с поставени техни хора,

...
Навсякъде върви поголовна чистка със заплахи, с поставени техни хора,
Коментари Харесай

Борисов: Навсякъде върви чистка, за да слагат ПП техни хора, цели фамилии искат да уредят с постове

" Навсякъде върви поголовна чистка със закани, с сложени техни хора, даже на цели семейства желаят да им се откри място, постове ".

 

Това призна за първи път водачът на ГЕРБ за дейностите на Политическа партия във властта, от които към този момент са пропищели всички министерства и ведомства.

 

" Какво на Асен Василев като власт не му е обещано? ", попита Борисов и продължи: " Данъчните служби ли? Ние нямаме нито един човек там. Митниците? Нямаме нито един там, АДФИ, през Министерство на вътрешните работи той има БОП, полиция, жандармерия, гранична, вътрешна сигурност и отново не им стига власт ", уточни Борисов.

 

" От Политическа партия искат да оставим 60 души дежурни в залата и да гласоподават, каквото те кажат. Как да разбираем на хората, които са дали своят вот за ГЕРБ, това състояние? Навсякъде подменят хора абсолютно, върви чистка, с слагане единствено на техни хора. 

 

" Надали преди времето ми е било прелестно да върша взаимни отстъпки, с цел да имаме болшинство. Ние поехме ангажимент само за държавно управление. Ако държавното управление е обвързвано с Народното събрание да се напише съдружно съглашение. С 63-ма депутати желаят да командват 240 “, сподели още Борисов.

Той е на мнение, че всевъзможен различен излаз е по-лош. „ Според мен потеглиха добре, говореха добре. Някои техни съществени фигури стояха в миманса, а в този момент се появиха, на всички места върви чистка, подменят се хора, заплашват ".

 

" Много сме огромни за смокинов лист и като го сложим начело, не се вижда, обаче почва да ни свети откъм гърба ", пошегува се той.


Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР