Наводнение на ГКПП “Капитан Андреево. На кадри от Meteo Balkans

...
Наводнение на ГКПП “Капитан Андреево. На кадри от Meteo Balkans
Коментари Харесай

Обилен дъжд наводни ГКПП “Капитан Андреево”

Наводнение на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево ”. На фрагменти от Meteo Balkans се вижда затрудненото придвижване на колите поради изобилния дъжд, валял в региона на граничния пункт, съобщи NOVA.

Временно българският пункт е затворен, оповестяват турските медии.

" Поради изобилните превалявания в района на Одрин, има наводняване на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъкуле, което докара да прекратяване на пропускането през пункта.
Бяхме известени в 22.30 на 02.09.2022, че е възобновено пропускането на вход и излаз от Турция за тежкотоварни коли и на вход в Турция за леки коли. Остава възпрепятствано прекосяването през пункта на излаз от Турция за леки коли ", оповестиха от Генерално консулство на Република България в Одрин.

Към 23.30 ч нощес службите за отбрана на популацията при бедствия и повреди работиха по отводняването на пункта, написа Dariknews.bg.

Препоръчваме на българските жители да обмислят различни направления през Граничен контролно-пропусквателен пункт Пазаркуле - Граничен контролно-пропусквателен пункт Кастанес (Гърция) и по-късно през Граничен контролно-пропусквателен пункт Ормени - Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Вайвода (Свиленград) или през Граничен контролно-пропусквателен пункт Хамзабейли - Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, като биха могли да получат настояща информация посредством дежурния телефон на ГК-Одрин за незабавни случаи с български жители в почивни и празнични дни е 0090 533 6298164.

Наложило се е към 25 автомобила, напускащи Турция, да бъдат изведени с влекач от водата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР