Навън става все по-топло и всеки от нас все по-често

...
Навън става все по-топло и всеки от нас все по-често
Коментари Харесай

Pulse Beach West Park – летният оазис на София


Навън става все по-топло и всеки от нас все по-често се замисля къде да отиде да се разхлади и да избяга от жегата. Пред очите ни са красивите плажове и огромното синьо море, за което всички мечтаем. За страдание не постоянно имаме опция да отидем до Черноморието през уикенда, само че това не значи, че сме обречени на шума и градската горещина. Басейните в града са нашите прохладни оазиси на избавление, които са единствено на една ръка разстояние. Нашето предложение към вас е Pulse Beach West Park –.

Да, може би ще ви липсват вълните и пясъкът, само че всичко друго е налице за приятни страсти, усмивки и развлечение. Това е пожеланото място за отдих и релакс на доста софиянци. Намира се на адрес: София, бул. „ доктор Петър Дертлиев “ 60. От начин на живот веригата Pulse са помислили за всички летни елементи, с цел да ви накарат да се почувствате като на морето. Това е мястото, където се пренасяте в парадайса и забравяте за градската блъсканица и звук. Мястото, където ще се заредите със слънчево въодушевление и ще отдъхнете от работната седмица.



Басейнът на Pulse Fitness & Spa West Park е с дължина 25 метра. Около него са ситуирани десетки шезлонги, кревати и пуфове за ваше улеснение. Цялата картина се добавя от разнообразният и изтънчен бар, където ще ви създадат най-различни коктейли по ваш избор. Ако пък сте гладни, можете да се насладите на разнообразни снаксове, био сандвичи и плодове.

Pulse Beach West Park е летният оазис на столицата, където можете да отдадете на заслужена отмора и релакс. Приятната конюнктура и прохладният басейн Ви чакат!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР